Gezocht: Stagiair / Starter / Werkstudent als Community Manager bij Startup

feature image

Gezocht: Stagiair / Starter / Werkstudent als Community Manager bij Startup

Ben jij een ondernemend en avontuurlijk persoon, leg jij makkelijk contact met andere mensen, ben jij creatief en een echte aanpakker en ben jij verder veel bezig met social media dan hebben wij een interessante stage voor je als Community Manager bij een Startup.

Wij zijn ervaren ondernemers en zijn begonnen met een nieuwe Startup die begin 2021 een nieuw online platform lanceert dat zich richt op de markt van cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vrijetijdsbesteding. Consumenten kunnen daar snel en gemakkelijk de juiste opleiders en leraren selecteren en boeken. Aanbieders die hun kennis & kunde willen delen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vrije tijdsbesteding en op zoek zijn naar omzet en invulling van hun beschikbaarheid, bieden wij een platform waar zij worden ontzorgd op het gebied van werving, administratie en het plannen van de agenda en bieden we ondersteuning bij het geven van hun lessen.

Wij zijn op zoek naar een stagiair / starter / intern voor de positie van Community Manager. Jij bouwt dan actief mee aan ons succes! Samen met je manager beheer jij het aanbod dat getoond wordt op het platform. 

De uitdaging

Voor het nieuw op te zetten platform is het van belang dat bezoekers vanaf het eerste moment na lancering voldoende relevant aanbod te zien krijgen in hun zoektocht naar de juiste aanbieder of leraar. Wij willen daarom zoveel mogelijke kwalitatief goede opleiders en leraren aansluiten. Hiervoor dient de aanbodzijde in kaart te worden gebracht, vervolgens bereikt en ook overtuigd te worden om zich aan te sluiten bij ons platform. Jij zorgt dat aanbieders zich bij het platform aansluiten en dat zij zichzelf op een representatieve manier presenteren.

Hoe? Best practises zijn er nog beperkt, jij bent eigenlijk de chef over jouw winkel. Jij benadert potentiële partners pro-actief telefonisch, je doet oproepen in relevante social media feeds, maakt digitale connecties, of misschien misschien publiceer jij regelmatig een blog en weet jij hen op die manier te overtuigen? Jij monitort jouw activiteiten op basis van effectiviteit en stuurt bij waar nodig en bepaalt hiermee mede de best-practices voor jouw opvolgers. Voor de door jouw binnengehaalde partners blijf jij het aanspreekpunt voor antwoorden op vragen en verdere ondersteuning waar nodig.

Het profiel: 

Een stage als Community Manager is perfect voor HBO/WO studenten in de richtingen  marketing, economie, bedrijfskunde of communicatie, maar ook als je een artistieke of culturele studie volgt, ben je van harte welkom om te solliciteren.

Solliciteren doe je als jij:

  • Een ondernemende mentaliteit hebt
  • Affiniteit hebt met online media
  • Goed zelfstandig kunt werken
  • Niet bang bent om je mening te geven en vol zit met goede ideeën
  • Een HBO of WO studie volgt

Wat kun jij van ons verwachten?

Naast veel vrijheid, een leuk team, een ontzettend cool project ontvang je voor deze fulltime meewerkstage een stagevergoeding en daarnaast kun je nog een bonus verwachten voor elke aanbieder die jij weet aan te sluiten. Deze opdracht kun je zelfs grotendeels vanuit huis uitvoeren – geheel coronaproof! Minimaal 2 keer per week komen we bij elkaar (Rotterdam/Den Haag), maar zeker in het begin van de stage zal dat wat vaker zijn. 

Solliciteren kan via info@mediaunited.nl. Ook voor meer informatie of aanvullende vragen kun hier terecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post navigation